jäätised / 04/16/2014

Kiivisorbett

Vitamiinirikas jahutav suvemagustoit, mida on nii lihtne valmistada, et isegi retsepti üleskirjutamine tundub pisut imelik.

  • 8 kiivit
  • Ca 1 dl suhkrut

Koori kiivi, lõigu tükkideks ja raputa peale suhkur. Pane külmkappi paariks-kolmeks tunniks seisma.

Püreesta saumikseriga, maitse ja lisa vajadusel suhkrut. Valmista sorbett jäätisemasinaga või pane sügavkülma külmuma, segu iga poole tunni tagant segamas käies.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Jõhvikasorbett
Järgmine postitus
Klassikaline vaniljejäätis
1 Kommentaar

January 26, 2016

Täna tegin külalistele. Kasutasin jäätisemasinat ning tulemus jäi imeline, siidine ja VÄGA maitsev!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Jõhvikasorbett

Imekaunis roosa ja värskendavalt hapukas sorbett.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.