Maitsvad, krõbedad kaerapätsid.

  • 50 g kaerahelbeid
  • 120 g nisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 100 g suhkrut
  • 50 g rosinaid
  • 50 g piimašokolaadi
  • 1 sl linaseemneid
  • 1 suurem muna
  • 3 spl õli

Sega omavahel jahu, kaerahelbed, küpsetuspulber, suhkur, vaniljesuhkur, seemned, rosinad ja hakitud šokolaad. Muna klopi õliga lahti ja lisa kuivainesegule. Sega kokku tainas.

Vormi 20 pallikest ja suru küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil lapikuks. Jäta sisse ka vahed kerkimiseks.

Küpseta 200 kraadi juures 10-12 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)