jäätised / 02/20/2014

Jõhvikasorbett

Imekaunis roosa ja värskendavalt hapukas sorbett.

  • 250 g jõhvikaid
  • 345 g suhkrut
  • 4 dl vett

Pane kõik ained potti ja keeda madalal tulel 10 minutit. Püreesta, jahuta ja valmista jäätisemasinaga sorbett. Sellest kogusest saab ca 1 liiter sorbetti.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Praed
Järgmine postitus
Pehme õunakook Kanadast
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Praed
sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.