Midagi maitsvat ja kõhtutäitvat itaaliapäraste võileibade vallast…

  • 1 keskmise suurusega ciabatta sai
  • 1 väike küüslauguküüs
  • 3 sl oliiviõli
  • 2 sl veiniäädikat
  • 1 tl mett
  • 6 õhukest viilu salaamivorsti
  • 4 viilu mozzarella juustu
  • peotäis rukolat
  • 1 tomat
  • pool punast sibulat

Lõika sai pikuti pooleks. Sega purustatud küüslauk, õli, äädikas ja mesi omavahel, määri segu mõlemale saiapoolele. Lao peale õhukesed sibularattad, vorsti-, tomati-, mozzarellaviilud ning rukolalehed.

Tõsta teine saiapool peale. Lõika võileib keskelt pooleks ja lase hea maitsta!

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)