Rohelise tee ja ingverihõngulised biscottid, mida on mõnus tee kõrvale krõbistada.

  • 4,4 dl nisujahu
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • 1,5 tl matchat ehk rohelise tee pulbrit
  • 1,5 dl suhkur
  • 115 g toasooja võid
  • 2 muna
  •  50g hakitud suhkrustatud ingverit
  • 0,5 dl mandlilaaste

Sega jahu, küpsetuspulber ja matcha, pane kõrvale. Vahusta või suhkruga ja lisa munad. Sega sisse kuivained. Lõpuks lisa ingver ja mandlid.

Pane madala pätsina ahjupannile ja küpseta 160-kraadises ahjus 25-30 minutit (kontrolli, et päts oleks läbiküpsenud, aga mitte krõbe), võta ahjust ja lase 5 minutit jahtuda. Lõika terava noaga viilud ja jätka küpsemist 10-12 minutit.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)