Baklažaanimääre

  • 2 baklažaani
  • soola, pipart, oliiviõli
  • 2 spl sidrunimahla
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • harissa maitseainet või purustatud vürtsköömneid
  • 1 tšillikaun
  • 400 g kikerherneid

Poolita baklažaan ja pane pooleks tunniks külma vette likku. Mässi fooliumisse ja rösti 210-kraadises ahjus juures umbes 40 minutit.

Lase jahtuda, eemalda koor, püreesta ja maitsesta. Sega juurde kikerherned ja umbes pooled kikerhernestest suru lusikaga katki.

Retsept: Maris Schryer (Perenaine.ee), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Lihavõttetibud
Järgmine postitus
Kumkvaadimarmelaad
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Lihavõttetibud

Väikesed lihavõtte lauale sobilikud maiused, mida on tore meisterdada koos lastega. Antud kogusest tuleb ca 15-20 maiust.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.