magustoidud / 08/20/2014

Ahjuploomid martsipaniga

Lihtsalt ja kiirelt valmiv roog ploomidest. Serveeri vanillijäätise või -kastmega.

  • 20 ploomi
  • 100 g martsipani
  • 2 spl suhkrut

Pane ahjuvormi paar spl vett.

Poolita ploomid ja eemalda kivid. Tõsta ploomipoolikud nägu ülespidi ahjuvormi. Tükelda martsipan ja tõsta ploomisüdamete sisse. Raputa üle suhkruga.

Küpseta 200-kraadises ahjus ca 20 minutit. Enne sööma asumist lase pisut jahtuda, sest ploomid on ahjust võttes tulikuumad! Serveeri vanillijäätise või vaniljekreemiga.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kookose-tapiokipuding rabarberiga
Järgmine postitus
Šokolaadicanneléd
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kookose-tapiokipuding rabarberiga

Magustoit huvitava tekstuuriga tapiokist, mis on Kagu-Aasia köökides sagedasti kasutatav teratärklis.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.