Krõbedad, kergelt ingverimaitselised kaeraküpsised.
- 125 g võid
- 1,25 dl suhkrut
- 1,5 dl nisujahu
- 2 dl jämedaid kaerahelbeid
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl ingveripulbrit
- 0,5 dl 35% koort
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa omavahel segatud kuivained ning seejärel rõõsk koor.
Tõsta tainas väikeste portsudena küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, jättes küpsiste vahele piisavalt kerkimisruumi. Küpseta 200- kraadises ahju keskosas 8-10 minutit. Sellest kogusest saab kaks plaaditäit.
Retsept: Nami-nami retseptikogu, foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)
Inna
Need küpsised tulid ülihead!! Kuna ingveripulbrit käepärast polnud lisasin kaneeli ja kreeka pähkelid. Lausa super! Mõnusad krõbedad ning muredad palad!