Šokolaadikreemised suupisted maiasmokkadele.
Kreem:
- 200 ml 35% koort
- 150 g tumedat šokolaadi (pähklitega)
- 4 sl kakaopulbrit
- 2 sl suhkrut
- 1 tl vaniljesuhkrut
- 2 tl lahustuvat kohvi
Pannkoogid:
- 1 muna
- 100 g nisujahu
- 2 dl piima
- 1 sl suhkrut
Pane kõik kreemi jaoks vajaminevad ained potti, kuumuta pidevalt segades, kuni šokolaad on sulanud. Jahuta ja lase siis külmkapis vähemalt 4 tundi taheneda. Küpseta pannkoogid (umbes kuus pankooki).
Määri tahenenud kreem jahtunud pannkookidele, keera rulli ja lõika noaga pannkook tükkideks. Serveerimiseni hoia külmas.
Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)