Maitsvad muredad küpsised, kus peidus nii mandlilaaste kui ka valge šokolaadi tükikesi.
- 125 g võid
- 85 g suhkrut
- 1 muna
- 150 g tatrajahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 75 g mandlilaaste
- 50 g valget šokolaadi
Klopi või suhkruga vahule, lisa muna, vahusta edasi. Sega tatrajahu küpsetuspulbrile ning lisa muna-või segule. Sega sisse ka näppudega muljutud-purustatud mandlilaastud ja hakitud valge šokolaad.
Vormi tainast väikesed pallikesed, aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vajuta kahvliga lamedamaks. Küpseta 180-kraadises ahjus u. 15-20 minutit.
Sellest kogusest tuleb u. 1,5-2 plaaditäit küpsiseid.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
Ave
Tegin neid küpsiseid, šokolaadi ei pannud. Minu meelest on tatrajahul küpsetades selline mõnus pähkline maitse, mulle väga meeldisid!
Katrin
Väga maitsvad krõbedad küpsised tulid. Kasutasin rafineerimata suhkrut ja toortatrajahu, lisaks valgele šokolaadile ka tumedat ja piimašokolaadi.