Pehmemat sorti versioon brownie’dest. Lihtne valmistada.
- 200 g võid
- 200 g 70% šokolaadi
- 3 muna
- 250 g suhkrut
- 100 g nisujahu
- 100 g hakitud kreeka pähkleid
- 1 tl vanilliekstrakti
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 0,5 tl soola
Vooderda kandiline ahjuvorm küpsetuspaberiga (24×30 cm suurune). Sulata või ja šokolaad madalal kuumusel. Vahusta munad suhkruga ja lisa või-šokolaadi segu. Lisa vanilliekstrakt. Sega jahu pähklite, soola ja küpsetuspulbriga ning lisa munavahule.
Kuumuta ahi 170 kraadini. Kalla tainas vormi ja küpseta 30-35 minutit. Lõika ruutudeks.
Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)
shokolaadibrownie | Gluteeni- ja kaseiinivaba
[…] vahepeal selle retsepti järgi shokolaadibrowniet. kohandasin gluteenivabaks. kahjuks mul on fotokaga probleeme olnud, seega pilti […]