Toorjuustutrühvlid kirssidega

Pidulik maius, mis valmib kerge vaevaga.

•    200 g tumedat šokolaadi (70% kakaod)
•    200 g maitsestamata toorjuustu
•    3 sl tuhksuhkrut
•    100 g kuivatatud kirsse

Veeretamiseks:
•    100 g India pähkleid

Sulata šokolaad kuumale veevannile asetatud nõus või mikrolaineahjus ja lase jahtuda. Sega toasoe toorjuust tuhksuhkruga ja seejärel toasooja sulašokolaadiga. Lisa hakitud kirsid. Sega ja pane külmkappi tahenema.

Rösti pähklid pannil kergelt läbi ja haki. Vormi šokolaadi-toorjuustusegust pallid ja veereta neid pähklipurus.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Piparkoogivahvlid
Järgmine postitus
Pistaatsiatrühvlid valge šokolaadiga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Piparkoogivahvlid

Krõbedad piparkoogimaitselised vahvlid, mida tore koos lastega kaunistada.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.