Võrratud, suussulavad šokolaadimaiused mustikatega. Serveeri värskete marjade ja piimaga.

  • 75 g võid
  • 80 g tumedat, vähemalt 70%-list šokolaadi
  • 2 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 1,5 dl nisujahu
  • 80 g mandleid (või pähkleid)
  • 50 g riivitud tumedat šokolaadi
  • 1 dl mustikaid

Sulata või ja 80 g hakitud šokolaadi, sega ühtlaseks ja jäta jahtuma. Vahusta munad suhkruga ja nirista hulka veidi jahtunud või-šokolaadi segu. Haki mandlid, sega jahu ja riivitud šokolaadiga ning lisa ülejäänud tainale. Kõige lõpus sega ettevaatlikult juurde marjad.

Vala küpsetuspaberiga kaetud kandilisse küpsetusvormi (22 x 22 cm) ja küpseta 150-kraadises ahjus 45 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)