Võrratud, suussulavad šokolaadimaiused mustikatega. Serveeri värskete marjade ja piimaga.
- 75 g võid
- 80 g tumedat, vähemalt 70%-list šokolaadi
- 2 muna
- 1,5 dl suhkrut
- 1,5 dl nisujahu
- 80 g mandleid (või pähkleid)
- 50 g riivitud tumedat šokolaadi
- 1 dl mustikaid
Sulata või ja 80 g hakitud šokolaadi, sega ühtlaseks ja jäta jahtuma. Vahusta munad suhkruga ja nirista hulka veidi jahtunud või-šokolaadi segu. Haki mandlid, sega jahu ja riivitud šokolaadiga ning lisa ülejäänud tainale. Kõige lõpus sega ettevaatlikult juurde marjad.
Vala küpsetuspaberiga kaetud kandilisse küpsetusvormi (22 x 22 cm) ja küpseta 150-kraadises ahjus 45 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Vera Kikas
Väga hea kook tuli. Tegin topelt koguse, 25 x 35 cm vormi, 160 kraadi ja 40 min. Teen teinekordki. Tänud : )
Martin
Võtsin igaks juhuks brownie 5 min varem ahjust välja, et sisu ikka brownie’le omaselt niiske jääks, aga kahjuks oli ikka üpris kuiv…
Eva@Perenaine
Soovitame oma ahju temperatuuri näidiku õigsus üle kontrollida 🙂
Ülle
Jäi jah jube kuiv, muidu oleks vist päris hea kook.
Riin
Taevalik Panin natsa väiksemasse vormi ja küpsetasin kaua ning pm pistsin selle üksi pinstlsisse