Postimehes ilmus huvitav intervjuu kohvik Moon peremehe Roman Zaštšerinskiga. Lugege siit.
Mõned huvitavad nopped:
1) Kohviku-restorani pidamine on füüsiliselt väga raske töö – kohviku käivitamise aegsed 20-tunnised tööpäevad on moonlastel (ajalehelt võetud väljend) asendunud vaid 16-tunnistega.
2) Söögikoha süda ehk see, mis päeva lõpus loeb, on ikkagi köök, mitte niivõrd kohviku välimus.
3) Inimene (ka Roman) väsib gurmeemaailmast ja tahab tagasi “juurte juurde”.
Maris
Roman hea restorani saladustest: “Laiemas plaanis on väga hea restorani saladus hea meeskond. Et leida sellised inimesed, kes on andekad ja ambitsioonikad, tahavad areneda, mõtlevad ühes rütmis, oskavad koos töötada. Sa võid ju olla geniaalne, aga sa ei saa üksi hakkama. Piisab, kui üks inimene on tööl vale eesmärgiga, ja see rikub kogu meeskonnatöö.”
LHV ajakirjas “Investeeri!” (suvi 2010) on samuti Persooni rubriigis intervjuu Romaniga.