Mõnusad šokolaadised muffinid, millele lisavad parajat hapukust värsked kirsid.

  • 2 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2,5 dl nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1,5 sl kakaopulbrit
  • 125 g hapukoort
  • 50 g võid
  • 1 tl vaniljekstrakti
  • 50 g hakitud šokolaadi
  • 200 g kivideta kirsse

Vahusta munad suhkru ja vanilliekstraktiga. Sulata või ja jäta jahtuma. Sega kuivained ja šokolaad omavahel. Lisa munasegule hapukoor, kuivained, kirsid ja nirista tainast samal ajal ettevaatlikult segades hulka sulatatud või.

Kuumuta ahi 200 kraadini. Tõsta tainas muffinivormidesse ja küpseta ahju keskosas 20-25 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)