Hästi šokolaadine kook, mis leevendab ühtlasi nii suurt šokolaadiisu kui ka munavalgete üleküllust külmkapis.

  • 200 g piimašokolaadi
  • 200 g tumedat šokolaadi
  • 180 g võid
  • 180 g suhkrut
  • 6 munavalget
  • 75 g nisujahu

Glasuur:

  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 1 dl 35% koort
  • soovi korral vaarikaid

Sulata šokolaad ja või. Vahusta munavalged suhkruga. Sega jahu šokolaadi-või massi hulka ja kõige lõpus lisa ettevaatlikult munavalgevaht. Kalla 24 cm-se koogivormi sisse ning küpseta 175-kraadises ahjus ca 50 minutit.

Glasuuriks sulata šokolaad ja sega koorega. Määri koogile ja lisa soovi korral vaarikaid.

Retsept: Nami-nami foorumist, kasutaja Lilly Munster, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)