Need on ühed hästi muredad ja maapähklised küpsised.

  • 1,25 dl sulatatud võid
  • 1,5 dl maapähklivõid (suhkruta)
  • 1,5 dl suhkrut
  • 1 muna
  • 0,5 dl muscovada suhkrut (või fariinsuhkrut)
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vanilliekstrakti
  • 3 dl nisujahu
  • 0,5 tl soola

Sulata või, lisa suhkur, maapähklivõi, muna, vanilliekstrakt. Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga ning lisa tainale.

Sega ühtlaseks ja jäta 1-1,5 tunniks külmkappi.

Vormi käte vahel lapikud küpsised, hoia neid veel 15 minutit külmkapis ja siis pane 175-kraadisesse ahju umbes 13 minutiks küpsema.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)