Kõrvitsapannkoogid

Kollakad kõrvitsapüreed sisaldavad hapupiima-pannkoogid on mõnus vaheldus tavalistele pannkookidele.

  • 150 g kõrvitsapüreed
  • 2,5 dl nisujahu
  • 1 muna
  • 2 dl keefiri
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,25 tl soodat
  • 3 spl suhkrut
  • soovi korral 1 tl kaneeli
  • praadimiseks õli

Sega omavahel kuivained. Teises kausis löö lahti muna, lisa kõrvitsapüree ja keefir, lisa ka jahusegu. Sega ühtlaseks tainaks.

Tõsta kuumale pannile väikesed tainaportsud ja küpseta koogid kuldpruuniks. Serveeri soojalt kodutehtud (vaarika või mustika)moosiga või meega.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kapsapannkoogid
Järgmine postitus
Kõrvitsaorsoto
1 Kommentaar

June 28, 2016

Väga head pannkoogid! Kui moosiga süüakse, siis võiks suhkrut poole vähem panna ja lisaks saab nisujahu mistahes muu jahu vastu välja vahetada. Ise küpsetasin kaerajahuga.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kapsapannkoogid

Kapsarohked pannkoogid. Sellest kogusest piisab 2-3 sööjale.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.