Originaalretseptis (Salme Masso) oli likööri asemel vesi ja šokolaadi asemel kakaoglasuur.

  • 1 dl suhkrut
  • 150 g võid
  • 1 muna
  • 5 tl kohvilikööri
  • 250 g jahu
  • vaniljesuhkrut
  • kaunistuseks šokolaadi

Vahusta toasoe või suhkruga, lisa toasoe muna ja liköör ning vahusta veel. Lõpuks sega hulka jahu. Pritsi tainast plaadile tähekujulised küpsised.

Küpseta 200 kraadi juures 10-12 minutit.

Tükkideks murtud šokoaad pane kilekotti, seo sõlm peale ja pane sooja vette sulama. Jahtunud küspsised kaunista sulašokolaadiga. Sellest kogusest saab 2 plaaditäit küpsiseid.

Retsept: Salme Masso, foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)