Pirukas noortest kasvueas porganditest, maitsestatud kitsejuustu ja salveiga.
Pirukas noortest kasvueas porganditest, maitsestatud kitsejuustu ja salveiga.
Paksupõhjalisel, ent see-eest õhulisel pärmitainal valmiv pirukas porru ja juustuga. Taigen valmib nn uputatud pärmitaina meetodil.
Lihtne ja küllalt kiiresti valmiv pirukas, milles annab hea maitse suitsujuust.
Mõnusalt krõbedad juustuküpsised, mida on lihtne valmistada. Kui parmesani pole, kasuta tavalist juustu.
Tummine pirukas, mis maitseb retsepti autori kirjelduse järgi kui Vahemere suvi.
Puravikest ja veidikesest sinihallitusjuustust valmistatud pirukas on sobiv eelroaks või suupisteks. Põhiroana serveerides tahaks ta enda kõrvale rohkelt värsket salatit.
Mõnus sibulasupp, milles kasuta rasvasemat sorti riivjuustu, sest väherasvased juustud ei sula ühtlaselt.
Suupistelaua rikastamiseks sobib suurepäraselt hea maitsega soe dipp, kus on spinatit, artišokke ja ohtralt juustu. Serveeri koos krõbedate tortilla tšipsidega. Kogused 15-20-le pidulisele.
Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.