Maitsvad muredad küpsised, kus peidus nii mandlilaaste kui ka valge šokolaadi tükikesi.

  • 125 g võid
  • 85 g suhkrut
  • 1 muna
  • 150 g tatrajahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 75 g mandlilaaste
  • 50 g valget šokolaadi

Klopi või suhkruga vahule, lisa muna, vahusta edasi. Sega tatrajahu küpsetuspulbrile ning lisa muna-või segule. Sega sisse ka näppudega muljutud-purustatud mandlilaastud ja hakitud valge šokolaad.

Vormi tainast väikesed pallikesed, aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vajuta kahvliga lamedamaks. Küpseta 180-kraadises ahjus u. 15-20 minutit.

Sellest kogusest tuleb u. 1,5-2 plaaditäit küpsiseid.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)