Tatraküpsised kakaoubadega

Krõbedad küpsetised tatrajahust, täiesti nisujahu-vabad.

  • 200 g võid
  • 150 g (kookospalmi) suhkrut
  • 350 g tatrajahu
  • 1 muna
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • peotäis purustatud mandleid
  • peotäis purustatud kakaoube (cocoa nibs)

Vahusta või suhkruga ning lisa edasi vahustades muna. Lisa tatrajahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur, mandlid ja kakaooad ning sega ühtlaseks taignaks. Tõsta teelusika abil pätsikesed ahjuplaadile ning küpseta 180 kraadi juures 15 minutit.

Sellest kogusest saad ca 2,5 ahjuplaaditäit küpsiseid.

Retsept ja foto: Janne Lass (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Tatraküpsised valge šokolaadiga
Järgmine postitus
Šokolaadikook ilma jahuta
1 Kommentaar

September 9, 2015

[…] tume värvus. Kui kasutad heledat jahu, tulevad küpsised muidugi heledamad. Retsept on pärit Perenaine.ee lehelt, olen seda veidi […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Tatraküpsised valge šokolaadiga

Maitsvad muredad küpsised, kus peidus nii mandlilaaste kui ka valge šokolaadi tükikesi.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.