Hästi mahlased ja maitsvad juustused muffinid naadiga.

  • 2 muna
  • 3 dl nisujahu
  • 100 g toasooja võid
  • 100 g hapukoort
  • 150 g riivjuustu
  • korralik peotäis naadilehti
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 sl suhkrut
  • noaotsatäis soola

Kalla naadilehtedele keev vesi, lase paar minutit seista. Nõruta naat ja haki. Vahusta toasoe või suhkruga, klopi ükshaaval juurde munad. Lisa jahuga segatud küpsetuspulber ja sool, seejärel hapukoor, riivjuust ja naadilehed. Sega hoolikalt läbi. Tõsta tainas muffinivormidesse (12 tk) ja küpseta 200–210 kraadises ahjus 15 minutit.

Retsept: perekond Lugima (avaldatud Õhtulehes, kevad 2010), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)