Kama-maasika magustoit

Lihtsasti valmiv suvemagustoit kama ja kohupiimapastaga. Kogused kolmele.

  • 400 g kohupiimapastat
  • 2-3 spl kamajahu
  • 2-4 spl suhkrut
  • u. 150-200 g maasikaid + mõned marjad kaunistuseks
  • 6 küpsist (lady fingers või tavaline hele küpsis)

Sega kohupiima hulka kama ja suhkur. Suru maasikad kahvliga katki, vajadusel lisa suhkrut. Võta kolm magustoidu pokaali ja purusta näppude vahel igasse pokaali üks küpsis. Kata kamavahuga (u. 2 spl), järgmiseks kihiks lisa purustatud maasikad. Tee nii veel üks küpsise-kohupiima-maasika kiht.

Tõsta pokaalid vähemalt neljaks tunniks külmikusse maitsestuma. Serveeri nt. šokolaadi kastetud maasikatega.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kakaopasha
Järgmine postitus
Kausikook
2 Kommentaari

January 6, 2015

Imehea ja lihtne magustoit, tegin külmutatud , purustatud maasikatest.


September 22, 2016

That is the appropriate blog for anybody who wants to search out out about this topic.

You notice a lot its virtually laborious to argue with
you (not that I really would want…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject thats been written about
for years. Nice stuff, just great!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kakaopasha

Kakaosõpradele, kaalujälgijatele või muidu tervislikuma toidu pooldajatele peaks see versioon pashast päris hästi meeldima, sest tavapärast vahukoort ja võipakke selles retseptis pole.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.